Events

In de nieuwe zaal kan u terecht voor een babyborrel, doop, communie, jubileum, rouwtafel of gewoon een gezellig samenzijn met uw vereniging of familie.

Ook bedrijven zijn meer dan welkom om een vergadering te organiseren, productvoorstelling of een leuk netwerkmoment te houden.

Of af en toe kan u een gezellig event die we zelf organiseren bijwonen, volg deze kalender onderaan..

Events

In de nieuwe zaal kan u terecht voor een babyborrel, doop, communie, jubileum, rouwtafel of verenigingsfeest. Het leven geeft zo dikwijls aanleiding om samen te zijn.

Maar ook bedrijven zijn meer dan welkom om een vergadering te organiseren of een leuk netwerkmoment te houden.

De capaciteit van de zaal is berekend op 70 personen en in de zomer kan dit uitgebreid worden naar het dubbele.

Aan de hand van uw wensen, keuze en budget zal ons professioneel team een prijsvoorstel op maat uitwerken.

Bij ons is elk feest uniek. Zo verzorgen wij met de grootste zorg de catering, de zaalindeling en tevens de bijhorende aankleding.

Naast de feestzaal kan u genieten van een prachtig terras met een buitenkeuken en een afgesloten tuin waar kinderen in alle veiligheid kunnen spelen.

De feestzaal is uitgerust met de meest moderne technieken (geluid, licht, projectie en multimedia).

Deze feestlocatie is gelegen in de landelijke gemeente Schepdaal (Dilbeek) in het hart van het Pajottenland. Uw genodigden kunnen vrij parkeren op het marktplein dat vlakbij is gelegen.

Banner

Contact

Heeft u vragen over DE RARE VOS of zou u graag deel willen uitmaken van ons dynamisch team, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Verder kan u steeds onze Facebookpagina volgen, zo blijft u als eerste op de hoogte van de eigen events, de suggesties, leuke sfeerbeelden,..

Marktplein 22,  1703 Schepdaal
02/ 569 20 86 – [email protected]